Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk...

930 Ft

Bio és vegán termék (tejfehérje, laktóz-, élesztő- és gluténmentes)...

930 Ft

Bio, vegán. Glutén- és élesztőmentes...

410 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk...

930 Ft

Bio, vegán. Glutén- és élesztőmentes...

410 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk...

930 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk...

930 Ft

Bio, vegán. Glutén- és élesztőmentes...

410 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk.Recept: Cukkini bulgurral - medvehagymás szendvicskrémmelHozzávalók:75 g bulgur1 mokkáskanál baharát (arab fűszerkeverék ), őrölt feketebors, őrölt paprika, őrölt szerecsendió, őrölt köménymag, őrölt koriander, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg, őrölt kardamom1 lila hagyma2 póréhagyma1 csokor friss medvehagyma (szezonon kívül fokhagyma)60 g Zwergen..

930 Ft

Bio, vegán. Glutén- és élesztőmentes...

410 Ft

Hideg és meleg szószok, dresszingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk.Recept: Töltött padlizsán bazsalikomos vagy olajbogyós szendvicskrémmelHozzávalók:15 koktél paradicsom150 gr kecskesajt vagy Rapunzel krémsajtmentalevél2 ek balzsamecet¼ hagymakevés porcukor1 ek olívaolaj2 ek bazsalikomos vagy olajbogyós Zwergenwiese szendvicskrém1 padlizsán6 ek olívaolajsó, borspóréhagymabazsalikomHosszanti irányban szeletelj..

930 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk...

930 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk...

930 Ft

Bio, vegán. Glutén- és élesztőmentes...

410 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk...

930 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk...

930 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk.Recept: Céklás carpaccio - tormás szendvicskrémmelHozzávalók:2 nagy cékla50 ml málnaecet2 ek dióolaj1 ek köménytengeri só2-3 ek Zwergenwiese tormás szendvicskrémpörkölt diópár szem friss málnaFőzzük meg az egész céklákat a fűszerekkel, majd hámozzuk meg és szeleteljük fel. Rendezzük el a tálaló tálon, locsoljuk meg a dióolajjal, sózzuk meg, maj..

930 Ft

Hideg és meleg szószok, dressingek fűszerezéseként, gazdagításaként is felhasználhatók. Továbbá tésztafélékhez, felfújtakhoz, töltelékekhez is javasoljuk.Recept: Frissítő kapros uborkaleves - nyári ötletHozzávalók:2 salátauborka (kb. 70 dkg)1 üveg Zwergenwiese uborkás-kapros szendvicskrémsó, bors¼ limeVágjuk kis darabokra az uborkákat, adjuk hozzá az egész üveg Zwergenwiese uborkás-kapros szendvicskrémet, sót és a lime levét, majd mixerrel pürésítsük össze. Igény szerint átpasszírozhatjuk szitán..

930 Ft