9 490 Ft

A smink egyfajta művészet és a kép is csak annyira lesz szép, mint amennyire az ecset jó. A tökéletes smink megköveteli a legjobb eszközöket. A kézzel gyártott szintetikus szálú ecsetek a legjobb minőségben, higiénikus és könnyen tisztítható változatban lehetővé teszik a Dr. Hauschka Púderek, Rúzsok és Szemhéjpúderek könnyed alkalmazását.A folyékony állagú készítmények felviteléhez alkalmas.Hogyan alkalmazzuk az Alapozó ecsetet:Adagoljon egy kevés Alapozót egy spatulára vagy a kézfejre – lehetől..

9 490 Ft

8 100 Ft

Arcszínpúder ecset Az Arcszínpúder tulipán formája lehetővé teszi a színek felvitelét a kívánt területekre, de tökéletesen alkalmas a körvonalak és kontúrok létrehozására is.   Hogyan alkalmazzuk az Arcszínpúder ecsetet: A hegyes végű Arcszínpúder ecsettel vegyen fel egy kis adag Arcszínpúder duót. A színeket külön-külön és kombinálva is fel lehet vinniHúzza végig az ecsetet az arc külső oldalaitól a közepéig (a fülektől az orcák közepéig)Ha a két árnyalatot külön-külön használj..

8 100 Ft

A nagy, lekerekített ecset segítségével a szemhéjpúder egyenletesen eloszlatható és satírozható a mozgó szemhéjon. A könnyű, szintetikus szál intenzív színeredményt biztosít.Hogyan alkalmazzuk az árnyaló Szemhéjpúder ecsetet: Vegyen fel egy kis adagot a lekerekített végű nagyfejű szemhéjpúder ecsetre.Bőségesen, egyenletesen vigye fel az alapszínt a felső szemhéj egész területére. Világos árnyalatot ajánlunk használni ebben az esetben, mint pl. a legvilágosabb szín a Szem és Szemöldök Pa..

6 800 Ft

A rövid, ferdén vágott ecsettel csodálatosan ki lehet emelni a külső szemzugot, illetve a szempillák tövét, továbbá használható a mélyítő vonal satírozásához is. A kompakt, szintetikus szálakból álló fej pontos felvitelt tesz lehetővé. Hogyan alkalmazzuk a kiemelő Szemhéjpúder ecsetet: A rövid, ferde hegyű kiemelő Szemhéjpúder ecsetre, vigyen fel egy kis szemhéjpúdert.Gondosan vigye fel a szemhéjpúdert a szemhéjmélyedésekbe és a felső, és/vagy az alsó szempilla vonalakra.A szemhéjpúder rendkív..

6 100 Ft

5 100 Ft

..

5 100 Ft

9 200 Ft

Különösen kitűnő a púderek könnyű és egyenletes felviteléhez. A puha szintetikus szálakból álló, nagy, ferdén vágott ecset egyenletesen viszi fel bőrére a púder állagú termékeket, és természetesen hamvas arcszínt biztosít. Hogyan alkalmazzuk a Púder ecsetet: Nyissa ki a Porpúdert és a fedelét fordítsa meg mintha egy tálka lenne. Öntsön kevés púdert a fedélbe.A Púder ecsettel vegye fel a fedélben található púdert és finoman pöckölje meg, hogy a többletet eltávolítsaVigye fel az arcra a púdert l..

9 200 Ft

3 700 Ft

A smink egyfajta művészet és a kép is csak annyira lesz szép, mint amennyire az ecset jó. A tökéletes smink megköveteli a legjobb eszközöket. A kézzel gyártott szintetikus szálú ecsetek a legjobb minőségben, higiénikus és könnyen tisztítható változatban lehetővé teszik a Dr. Hauschka Púderek, Rúzsok és Szemhéjpúderek könnyed alkalmazását.Ez az ecset különösen kiváló a pontos és erőteljes, krémes állagú készítmények felvitelére.Hogyan alkalmazzuk a Rúzs ecsetet:Az ajkakra való készítmények felvit..

3 700 Ft

3 500 Ft

A ferde végű Szemöldök ecsettel könnyedén ívelheti szemöldökét.Mártsa ecsetét tetszőleges árnyalatú szemhéjpúderbe, majd kövesse szemöldöke vonalát a szálak növekedési irányának megfelelően. Tisztítása: Meleg vízzel mossa le az ecset fejét, habosítson fel rajta egy kevés Dr. Hauschka Tusfürdőt, végül alaposan öblítse ki. Ezt követően finoman nyomkodja ki az ecsetet, gondosan igazítsa formára, tegye egy törölközőre, és hagyja szobahőmérsékleten megszáradni. A smink egyfajta művészet és ..

3 500 Ft

Elválasztja a szempillákat és formázza a szemöldököt. Smink előtti és smink utáni használatra egyaránt alkalmas...

2 800 Ft

24 490 Ft

A Zuii Organic Professzionális kozmetikai ecsetei vegán, szintetikus szőrből készültek.A készlet 5 db ecsetet tartalmaz: Alapozó ecset: Szintetikus, vegán ecset az alapozó könnyebb eloszlatása miatt. Könnyű és gyors tisztítás. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is, ha rövid szárú és könnyű alapozó esetre van szükség.Kabuki ecset: Szintetikus vegán ecset, kiváló minőségű. Biztosítja az alapozó púder egyenletes felvitelét az arcbőrön. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkesekne..

24 490 Ft

7 390 Ft

Szintetikus vegán ecset, kiváló minőségű. Biztosítja az alapozó púder egyenletes felvitelét az arcbőrön. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is...

7 390 Ft