1 050 Ft

Édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához...

1 050 Ft

Főzés előtt nem kell beáztatni! Ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz és köretként...

1 540 Ft

Felhasználási javalat: 1 éjszakán át áztassuk be a kivánt adagot, utána folyóvízzel öblítsük le. 1 csésze mennyiséghez 3 csésze vízet adjunk. Főzési idő igénytől függően 15-45 perc perc. Indiai és ayuvédikus ételekhez, megfelelő fűszerekkel és szezonális zöldségekkel készíthető el...

1 310 Ft

1 160 Ft

Ajánljuk ázsiai ételekhez, felfújtakhoz, egytálételek, pürék, szószok készítéséhez, csíráztatásra...

1 160 Ft

1 160 Ft

Klasszikus, régóta termesztett babfajta, melyet ajánlunk egytálátelek, levesek (minestrone), saláták készítéséhez...

1 160 Ft

1 840 Ft

Tetszetős és ízletes babfajta. Ajánljuk főzelékek, levesek, saláták és egytálételek készítésére, vagy előételként...

1 840 Ft

940 Ft

Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...

940 Ft

1 460 Ft

Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és egytálételként...

1 460 Ft

Gazdag fehérje, B1 vitamin, kálium és vas forrás. Felhasználható minestrone leveshez, egytálételek, köretként. Felhasználási javaslat: 1 éjszakára áztassuk be, 1 csészényi terméket 3x mennyiségű vízben kb. 1 óráig főzzük...

1 310 Ft

1 390 Ft

Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez,ázsiai ételekhez, salátákhoz...

1 390 Ft

Színes változatosságot nyújt a legnépszerűbb hűvelyesekből levesek, egytálételek, felfújtak készítéséhez. Felhasználási javaslat: 1 éjszakára áztassuk be 1 csészényi terméket 3x mennyiségű vízben kb. 1-1,5 óráig főzzük...

1 310 Ft

1 390 Ft

Erőteljes, fűszeres ízű. Ajánljuk csíráztatásra, levesek, egytálételek, felfújtak, pürék készítésére, töltelékként...

1 390 Ft

1 460 Ft

Savanykás ízű, hosszabb főzés után is megtartja formáját és színét. Ajánljuk saláták, egytálételek, levesek készítésére...

1 460 Ft

1 460 Ft

A barna lencsét hántolják és a vörös belső részt napraforgóolajjal fényesítik. Főzési idő: csupán 5-10 perc és nem kell beáztatni. Ajánljuk levesek, szószok, pürék, krokettek készítéséhez, az indiai konyha ételeihez...

1 460 Ft

Fűszeres ízű, klasszikus borsó. Sokoldalú felhasználhatóság jellemzi: borsópüré, borsóleves, felfújt, rizottó készülhet belőle...

1 010 Ft