Hampstead Tea - Bio Fairtrade Demeter Borsmenta és Fodormenta tea 30 g

    Gyártó: Hampstead Tea
  • Cikkszám: HT-INFBX20PP
  • Készletinfó: Raktáron
  • Egységár: 39 667 Ft/kg
Ár: 1 190 Ft
(937 Ft + ÁFA)

Hampstead Tea

A Hampstead Tea utazása 1989-ben kezdődött, amikor Kiran Tawadey és Rajah Banerjee találkozott, hogy természetes, fenntartható gazdálkodásból származó teákat készítsenek. Két évvel később a Makaibary tea birtok bio tanúsítást kapott, majd 1993-ra ültetvényük a világ első minősített biodinamikus tea birtokává vált.

A Makaibary birtokról származó tealevelekből Kiran 5 ládányi teát papírzacskókba csomagolt a saját konyhájában, majd elkezdte árulni Észak-Londonban különböző reformélelmiszer üzleteknek, kávézóknak és magánszemélyeknek.

Azóta Hampstead Tea egy sikeres vállalkozás lett: Károly walesi hercegtől elnyerték a "Kategória legjobbja" díjat Darjeeling szálas teájukkal az Organic Food Awards-on.

A Hampstead Tea MINDIG a legjobb forrásokból származó alapanyagokat keresi, függetlenül attól, hogy teáról, kamilláról, gyömbérről vagy teafilterhez használatos papírról van szó.

A borsmenta hagyományosan elismert emésztés-javító tulajdonságait fokoztuk a fodormentával. Hűvös, frissítő és nyugtató.

Természetesen koffeinmentes.

Gyógynövényteáink tiszta, élénk ízei a legjobban frissen forralt, jó minőségű vízzel elkészítve élvezhetőek. Személyenként egy teafiltert ajánlott 3-5 percig áztatni fogyasztás előtt.


További információk
Származási hely:Egyesült Királyság
Kiszerelés:20 filter x 1,5 g (30 g)
Összetevők:Borsmenta levél, fodormenta levél
Minősítés:Demeter
Ellenőrizte:Biodynamic Association GB-ORG-06
Tárolása:Száraz, hűvös helyen tartandó.
Vonalkód:813427000399
Átlagos értékelés: 0
Véleményt írok
Megjegyzés: HTML kód nem iileszthető be!
    Nem szeretem           Szeretem