A Weleda Edelweiss fényvédő arckrém a havasi gyopár kivonatnak köszönhetően antioxidáns védelmet nyújt az arcbőr számára, mely egész évben ki van téve a környezeti hatásoknak.Az ásványi UV fényszűrők biztonságos fényvédelmet biztosítanak már közvetlenül a felvitel után. Az értékes növényi olajok, mint a jojoba-, kókusz- és olívaolaj hidratálják, táplálják a bőrt. Ajánljuk babák, gyermekek és felnőttek bőrének fényvédelmére nyáron minden nap.Fényvédelem kompromisszumok nélkül:A Weleda Edelweiss f..

3 390 Ft

A Weleda Edelweiss fényvédő testápoló a havasi gyopár kivonatnak köszönhetően antioxidáns védelmet nyújt a bőr számára. A jojoba-, kókusz- és olívaolaj hidratálja, táplálja a bőrt.Az ásványi UV fényszűrők védik a bőrt már közvetlenül a felvitel után. Ajánljuk gyermekek és felnőttek bőrének fényvédelmére.Fényvédelem kompromisszumok nélkül:A Weleda Edelweiss fényvédői nem tartalmaznak kémiai- és nano méretű fényszűrőt. Hogy megvédjük bőrünket a nap káros hatásaitól, fényvédőink NATRUE által minősí..

4 790 Ft

Illatanyagmentes készítmény, gyengéd védelmet nyújt a fiatal, érzékeny bőr számára gyermekeknek és babáknak. A fényvédő testápoló közvetlenül a felvitel után maximális vízálló fényvédelmet biztosít, így gyermeke nyugodtan tud a szabadban játszani. A sheavaj, a kókusz- és napraforgóolaj hidratálja és táplálja a bőrt, megakadályozza a kiszáradását. A havasi gyopár kivonata antioxidáns védelmet biztosít a nap káros sugaraival szemben.Az ásványi UV fényszűrők biztonságos, SPF 30-as fényvédelmet bizt..

4 790 Ft

Illatanyagmentes készítmény, gyengéd védelmet nyújt a fiatal, érzékeny bőr számára gyermekeknek és babáknak. A fényvédő testápoló közvetlenül a felvitel után maximális vízálló fényvédelmet biztosít, így gyermeke nyugodtan tud a szabadban játszani. A kókusz- és napraforgóolaj hidratálja és táplálja a bőrt, megakadályozza a kiszáradását. A havasi gyopár kivonata antioxidáns védelmet biztosít a nap káros sugaraival szemben.Az ásványi UV fényszűrők biztonságos, SPF 50-es fényvédelmet biztosítanak. F..

2 890 Ft

Hűsíti, nyugtatja a bőrt, azonnali frissességet és megkönnyebbülést ad a napsugárzástól túlhevült, kiszárított bőr számára, melyet intenzíven hidratál és segít megőrizni barnaságát. Frissítő illatát az eukaliptusznak, nyugtató hatását a levendulának köszönheti, melyek hosszú, hűsítő érzést nyújtanak a kiszáradt bőrnek. Hűsíti és regenerálja a bőrt, Azonnali intenzív hidratálást biztosít, Támogatja a bőr barnaságának megőrzését, Nyugtatja és megkönnyebbülés érzését nyújtja a napsugárzástól túlhev..

3 590 Ft