A szilvának emésztést serkentő hatása van, ásványi anyagokban gazdag. Ajánljuk süteménybe, müzlibe, gyümölcsköretnek, töltelékbe. Fogyasztás előtt áztassuk be egy éjszakára...

2 740 Ft

1 160 Ft

A datolyát az intenzív napsütés a pálmafán szárítja meg. Kiválóan alkalmas süteményekbe, desszertek díszítésére...

1 160 Ft

2 140 Ft

A datolyát az intenzív napsütés a pálmafán szárítja meg. Kiválóan alkalmas süteményekbe, desszertek díszítésére...

2 140 Ft

1 810 Ft

Ellenőrzött biodinamikus gazdálkodásból.Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.Hosszabb tárolás után a gyümölcscukor kikristályosodhat a fügén, mely minőségét nem csökkenti...

1 810 Ft

Korintosz környékén termesztik ezt a keményhúsú, aromás kék szőlőt, melynek szárított gyümölcsét szívesen fogyasztják müzliben, sütéshez, főzéshez vagy egyszerűen nassolásra...

1 340 Ft

A gyümölcsök királyának is nevezett mangót a Rapunzel termőhelyén tejesen érett állapotban szedik le, majd kíméletesen szárítják, így tartja meg magas beltartalmi értékeit és aromáját. Ajánljuk müzlibe, salátába, desszertekhez...

1 270 Ft

A mazsolaszemeket a napon történő szárítás előtt napraforgóolajba mártják. Ajánljuk müzlihez, édességek, sütemények készítéséhez...

970 Ft

A szőlőszemeket a napon történő szárítás előtt olajba mártják. Ajánljuk műzlibe, édességekhez, sütéshez...

1 250 Ft

A napon szárított sárgabarack ásványi anyagokban gazdag energiaforrás. Ajánljuk müzlibe, gyümölcskenyérbe, nassolásra...

1 190 Ft

1 270 Ft

A vörösáfonyát szárítás után almalével felfőzik, így enyhítve savanyú ízét és erősítve a gyümölcs aromáját. Ajánljuk süteményekbe, szószok készítésére, nassolásra. Kémiai, szintetikus anyagokkal nincs kezelve...

1 270 Ft