A szilvának emésztést serkentő hatása van, ásványi anyagokban gazdag. Ajánljuk süteménybe, müzlibe, gyümölcsköretnek, töltelékbe. Fogyasztás előtt áztassuk be egy éjszakára...
2 740 Ft
A datolyát az intenzív napsütés a pálmafán szárítja meg. Kiválóan alkalmas süteményekbe, desszertek díszítésére...
1 160 Ft
A datolyát az intenzív napsütés a pálmafán szárítja meg. Kiválóan alkalmas süteményekbe, desszertek díszítésére...
2 140 Ft
1 810 Ft
Ellenőrzött biodinamikus gazdálkodásból.Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.Hosszabb tárolás után a gyümölcscukor kikristályosodhat a fügén, mely minőségét nem csökkenti...
1 810 Ft
Korintosz környékén termesztik ezt a keményhúsú, aromás kék szőlőt, melynek szárított gyümölcsét szívesen fogyasztják müzliben, sütéshez, főzéshez vagy egyszerűen nassolásra...
1 340 Ft
A gyümölcsök királyának is nevezett mangót a Rapunzel termőhelyén tejesen érett állapotban szedik le, majd kíméletesen szárítják, így tartja meg magas beltartalmi értékeit és aromáját. Ajánljuk müzlibe, salátába, desszertekhez...
1 270 Ft
A mazsolaszemeket a napon történő szárítás előtt napraforgóolajba mártják. Ajánljuk müzlihez, édességek, sütemények készítéséhez...
970 Ft
A szőlőszemeket a napon történő szárítás előtt olajba mártják. Ajánljuk műzlibe, édességekhez, sütéshez...
1 250 Ft
A napon szárított sárgabarack ásványi anyagokban gazdag energiaforrás. Ajánljuk müzlibe, gyümölcskenyérbe, nassolásra...
1 190 Ft
1 270 Ft
A vörösáfonyát szárítás után almalével felfőzik, így enyhítve savanyú ízét és erősítve a gyümölcs aromáját. Ajánljuk süteményekbe, szószok készítésére, nassolásra. Kémiai, szintetikus anyagokkal nincs kezelve...
1 270 Ft