Bőrállapot:minden bőrállapotnál alkalmazható, mindenek előtt a védelemre szoruló, szárazságra hajlamos bőrnélHatása:Védő hatású alapápolás, ápolja és védi az ajkak bőrét, enyhe napvédelmet biztosít (ff 3), megelőzi az ajkak kiszáradását, berepedezését.Alkalmazása:Szükség szerint, naponta akár többször is alkalmazható. Nem okoz függőséget!Ajánlása:Ideális védelem a szárazságra hajlamos, érzékeny ajkaknak. Nemes növényi viaszokkal, értékes növényi olajokkal véd, ápol. Külön fényvédő adalék nélkül,..

2 550 Ft

2 840 Ft

Bőrállapot:minden bőrállapothoz alkalmasHatása:Vitalizáló intenzív ápolást biztosít. Megeleveníti és erősíti az ajak bőrét, simítja a száj körüli ráncokat; a száraz, berepedezett, rossz vérellátású ajak ápoló készítménye.Alkalmazása:Pálcával (spatulával) az ujjunkra kenjük, két ujj között képlékennyé tesszük, ezután kenjük az ajkakra. Nyáron véd a túl erős napfénytől, sós víztől, télen a hidegtől. Szaunázásnál is védi az ajkakat. Korai ráncképződés esetén a szájkörnyékre pakolásként is alkalmazh..

2 840 Ft

Gyors segítség a feszülő, viszkető ajaknak.A Dr.Hauschka Med Labimint ajakápoló készítmény hűsítően és ápolóan hat az ajkakra és az azok körül kialakult hólyagokra, és időben alkalmazva megelőzheti a kellemetlenségeket.A bársonyos bőrérzést biztosító ajakápoló szívét a körömvirág és a halvány kasvirág értékes, frissen préselt nedvei adják, amelyek gyulladáscsökkentő és regenerációt elősegítő hatásaikról ismertek.A 100 %-ban tiszta gyógynövény-kivonatokat antimikrobiális hatású zsálya-kivonat egé..

2 910 Ft

2 890 Ft

Tisztítja, védi, ápolja, puhává és rugalmassá varázsolja az ajkak érzékeny, finom bőrét. Különösen száraz levegőn és a téli hónapokban javasolt a használata. Kis mennyiségű ajakbalzsammal vékonyan kenjük be az ajkainkat. Különösen hideg, szeles időben naponta többször is használjuk. A száraz, berepedezett ajkakat puhává és simává varázsolja (kakaóvaj és E-vitamin). Természetes napvédelem az ajkaknak...

2 890 Ft

1 390 Ft

Az Everon ajakápoló nyugtat és ápol anélkül, hogy filmréteget képezne abőrön. Shea vajjal, candelilla- és rózsaviasszal védi az érzékeny ajkakat és szintetikus UV-szűrő nélkül gondoskodik a természetes napvédelemről.Megbízhatóan véd a környezeti hatásoktól, megelőzi a kiszáradást és az égetőérzést, és bársonyosan lágy fényt kölcsönöz...

1 390 Ft